Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 415


Un any més l’escenari del Centre Cap Vermell acollí el concert de conjunts d’hivern de l’Escola Municipal de Música de Capdepera. Amb un auditori gairebé ple, l’acte començà amb un parlament del director del centre, en Víctor Ferragut, i el regidor de cultura, en Yannick Wilken, on es posà en valor la importància de la tasca de l’escola en la potenciació dels valors culturals i socials al municipi de Capdepera.



Cal destacar el bon nivell musical de tots els conjunts així com la bona tasca del professorat. Els àgils canvis d’escenari i la tria d’un repertori fresc i amè, sense abandonar el repertori més tradicional d’aquestes dates, feu el delit del públic assistent.



Es pogué escoltar el conjunt de percussió, les corals, el conjunt de guitarres, l’orquestra de corda, la banda i finalment una peça conjunta on s’ajuntaren tots els conjunts instrumentals del centre. El professorat responsable fou na Rosa Ballester, Bàrbara Femenias, Maribel Lliteras, Xisca Asensio, Marc Forteza i Víctor Ferragut.



Sens dubte un concert per posar en valor la importància de la música en la nostra societat i que posà de manifest la qualitat de la cantera dels nostres joves artistes.

Fotografies de José Antonio Oliveros.