Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 416


Divendres, 17 de novembre, Rossana Franzi i Fina Massanet van tancar la seva exposició “Bodegón” al Centre Melis Cursach, amb la presentació del treball conjunt realitzat en el marc del “Diàleg entre artistes”.

Aquest “Diàleg” s’ha vist interromput durant uns dies per malaltia de les artistes, però ha impedit acabar la  tasca que s’havien proposat. Cada una ha realitzat un quadre individual i conjuntament han realitzat un gran mural combinant les tècniques personals de cada una. S'ha pogut seguir la seva feina a través de la projecció en una façana del Centre Melis Cursach visible des del carrer.





A l’acte de cloenda ( les activitats de la festa de cloenda no s'ha pogut dur a terme) ha parlat en un primer moment na Maria Massanet que ha donat les gràcies  a na Rossana i na Fina ha comentat el treball realitzat per ambdues. 

Seguidament na Fina i na Rossana han dirigit unes paraules al públic d'agraïment, valorant molt positivament l'experiència i afirmant que han après molt l'una de l’altra. 

Per acabar, en nom de l'Ajuntament ha donat les gràcies per la cessió del mural que s'exposarà a les dependències municipals, malgrat encara no es pugui concretar el lloc exacte

Acabats els parlaments se serví una copa de cava al pati del Centre Melis.