Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 584

 

Divendres, 27 d’octubre, en Pau Arévalo i Pau Castanyer van presentar a la biblioteca de Cala Rajada dos nous volums de còmic que amplien l’univers de les “Cròniques de NyurNyur”, una trilogia que duu publicats dos toms: “Canvi de paradigma” i “Camí d’utopia”.
 

Ara treballen en el tercer tom, però han afegit a la col·lecció tres suplements que fan referència a l’”Abans de les Cròniques de NyurNyur” on narren la història dels tres personatges principals. Comencen amb Maurice i ens expliquen la seva vida abans del canvi la vida en La Terra i l’aparició dels mòrbids.



També presentaren el volum 4 que fa referència als Walpurgis, que són a l’origen de la trilogia ( d’aquest volum, en pau Arévalo n’és l’autor).
 

L’acte va se presentat pel regidor de cultura, Yannic Wilken, qui va donar la benvinguda i acte seguir en Pau Arévalo i Pau Castanyer van explicar en el desenvolupament del seu projecte que inclou maquetes dels llocs i reproduccions dels personatges.
 

També vam poder veure dibuixos i esquemes del dibuixant Xavier Tàrrega.
 

A la seva pàgina web https://www.edicionsdeldesproposit.cat/les-croniques-de-nyur-nyur/ podeu ampliar l’informació. Els llibres han estat editats per  Edicions del Despropòsit.

En Pau Arévalo ens dedicà un dibuix