Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 560
Dissabte, 28 d’octubre, el Club de Bàsquet va presentar els seus equips per la temporada 2023/2024 a la pista del poliesportiu  Es Figueral. 



Dissabte passat el club va dur a terme la presentació de la temporada 2023/2024. L'esdeveniment va començar a les 19:00h, amb una petita exhibició dels diferents equips i amb la presència del nostre amic Basky. Seguidament, es van presentar els equips que té el club: sènior masculí Epic, cadet femení Noah's, cadet masculí Noah's, infantil masculí Expert, mini femení In-off, mini masculí Perera&Partner, premini masculí Associació Hotelera, iniciació i preiniciació Inselar i Cobian. 



A més, vam poder comptar amb l'assistència del regidor d'esports, el qual ens va donar bones notícies sobre la nova teulada del poliesportiu. També es va dur a terme una rifa en benefici de l'associació moixos gabellins, en la qual es van repartir molts premis.



Finalment, vam acabar la vetllada amb un sopar a càrrec de Restaurant El Polígon.

Des del club, volem donar les gràcies a totes les persones que fan possible que el club continuï endavant i, sobretot, a tothom que va assistir!

#bàsquetcapdepera #aravadeboaravadebàsquet

Els desitjam a totes i tots una bona temporada i molts d'èxits. A través de Cap Vermell podreu seguir l’evolució dels equips i dels propis jugadors.