Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2848

 El Patronat de Sant Antoni i l’Associació Cultural Amics de Sant Antoni, organitzen una exposició per a commemorar el 25é aniversari de la “I trobada de dimonis”, a Manacor



    El Patronat de Sant Antoni i l’Associació Cultural Amics de Sant Antoni, organitzen una exposició per a commemorar el 25é aniversari de la “I trobada de dimonis”, que tingué lloc a Manacor, un 15 de gener de l’any 1984. A aquella trobada de dimonis, hi prengueren part més de 80 dimonis, vinguts d’arreu de Mallorca, en representació de 22 Pobles de l’illa. Participaren també bandes de música i xeremiers.

Image

   A l’exposició, es podran veure carotes d’un bon grapat de dimonis que desfilaren aquell 15 de gener, i que, gentilment, les diferents obreries i associacions han cedit temporalment per a que restin exposades i la gent en pugui gaudir d’elles.
   L’ inauguració tendrà lloc el proper 8 de gener, a les 20.30h, i serà a la sala d’exposicions ART, del Complex S’Estació, a Manacor. Cal dir que l’esmentada exposició, podrà ser visitada diàriament entre els dies 8 i 14 de gener de 2009.
   L´Obreria de Sant Antoni de Capdepera  hi participa amb la cesió, per l´exposició, de les dues caretes originals que hi varen participà, juntament amb la careta de sant Antoni .