Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 648
Durant els darrers dies, l’alumnat de l’Escola Municipal de Música de Capdepera ha participat en diferents activitats que tenen com a principal objectiu contribuir a la cohesió social així com reforçar la importància de la música al municipi de Capdepera.


 

El passat dissabte dia 11 de febrer, el Centre Cap Vermell acollí el concert de Banda a Banda, on l’alumnat de banda de l’Escola compartí escenari amb els músics del C.C. Banda de Música de Capdepera. Aquesta col·laboració es reprengué després d’una primera i exitosa experiència l’any 2019. En aquesta segona edició, el repertori es centrà en música de pel·lícules. La Banda de l’EMMC, sota la batuta de Víctor Ferragut, encetà el concert amb tres peces originals per a la formació. A continuació la Banda de Música, sota la batuta de Marc Forteza, posà en escena una selecció de coneguts temes cinematogràfics. També dirigí una peça, com ja és costum, en Yannick Wilken, subdirector de la formació. Finalment, i per concloure l’acte les dues formacions interpretaren conjuntament una selecció de temes de la pel·lícula Aladdin, sota la batuta de Marc Forteza. Sens dubte una experiència ben gratificant i engrescadora per a tots.





D’altra banda, el dilluns 13 de febrer les Madones de sa llata, i algunes cantaires de la Coral Gabellina, compartiren amb els més joves de l’Escola de Música una vetleria. Durant dues hores l’alumnat de juguem amb la música i les seves famílies pogueren ballar, cantar i aprendre tradicions tan arrelades al nostre municipi com l’art de fer llata.