Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2497

Santa Cecília, la gran festa de la música









   La festa de Santa Cecília s'ha convertit, per dret propi, en la gran festa de la música local. Pel mes de novembre, músics i cantaires uneixen els seus esforços per a celebrar aquesta fita anual i, pels resultats que se'n col·legeixen, no podem sinó arribar a la conclusió que la música, a ca nostra, gaudeix de bona salut.

   El concert d'aquest diumenge, 30 de novembre va obrir el foc amb l'actuació de la Coral Gabellina, una actuació breu, només dues obres, i que, pel bon fer d'aquesta agrupació, ens deixà una mica amb la mel als llavis.

Image

   Tot seguit, el torn fou per a la Coral s'Alzinar, que s'enfrontà a un repertori de música moderna, de la qual en destacaríem el Beatles in Revue, absolutament convençuts que aquestes són partitures no gens bones de resoldre. S'Alzinar se'n sortí amb molt bon nom.

   Les dues corals esmentades actuaren sota la batuta d'Elionor Gómez-Quintero, la seva directora titular.

Image

  El Centre Cultural Banda de Música, la nostra banda, va estar senzillament brillant, de la mà del director Miquel Gayà. El seu també va ser un repertori molt actual, en què destacaren My Fair Lady i West Side Story, dos musicals que ja formen part de la música clàssica del segle XX.

Image

Image

   El colofó, apoteòsic, el posaren les tres formacions, actuant conjuntament, amb l'Himne a Capdepera, de Pere Orpi i Enric Pastor com a tancador vertaderament apoteòsic i amb el públic totalment entregat.

   Després, xocolata i ensaïmades a les voltes de can Creu d'Inca.

  Sí, Santa Cecília és, per dret propi, la gran festa de la música. Per molts d'anys!