Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 1013
Els grups de Primària del Centre Jove representaren  "La veritable història de na Caputxeta Vermella" i  "Una nit de por"



Els passats dies 17 i 18 de juny va tenir lloc al Teatre de Capdepera la representació de les obres " La veritable història de Caputxeta Vermella" i " Una nit de por", obres dirigides per Arnau Serra i fruit de la creació col·lectiva.

Els alumnes del grup de primària del taller de teatre del Centre Jove va representar l'obra  "La veritable història de Caputxeta Vermella", una obra que dona la volta al conegut conte de na Caputxeta Vermella. Els joves actors van oferir una bona actuació col·lectiva i ben segur que van gaudir de la representació. El grup esta format per Carme Morey, Josep Àlvarez, Aloma Rigo, Mia Dayleen, Maria Ureña, Carles Bautista, Toni García, Ester Fuster, Elena Medina, Rut Rodríguez i Martina Yaw.









El grup de primària 2 del Centre Jove va interpretar "una nit de por", obra de creació col·lectiva que parla d'una escola en la que les mestres fugen després de  tenir experiències amb fantasmes. L'arribada d'una nova mestra canviarà la vida del centre i la relació amb les alumnes. El grup mostrà molta desimboltura en la posada en escena. Les joves actrius són Naila León, Pau Salomón, Inés Flaquer, Carme Garau, Mayra Burria, Zoé Cuart, Nora Llodrà, Damià Riutort,  Sheila del Toro, Claudia Moll, Laura Vilanova, Laura Lores, Eva Atocha, Luisa Molinero i Clàudia García.









Enhorabona a totes!