Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2274

Manacor acull l'obra de Mateu Estarellas en una exposició individual fruit del projecte triangle que acordaren els ajuntaments de Felanitx, Manacor i Capdepera.

Inauguració: Dissabte dia 22 de novembre a les 20 h.
Lloc: Torre de ses Puntes (Manacor)
Visites: del 22 de novembre al 14 de desembre de 2008
Horari: diàriament, de les 18:30 a les 20:30


La present exposició està integrada per una selecció d’obres realitzades al llarg dels darrers any, que el pintor sempre agrupa per sèries. Cada una d’elles constata una rigorosa coherència interna. En el seu conjunt, l'exposició mostra el recorregut conceptual i plàstic d’aquest creador que assumeix la pràctica de l’art com una font interdisciplinar de coneixement, alhora que ens apropa a un cosmos artístic de caire intimista i poètic.
 
Pere Cortada, tot referint-se a l’obra d’Estarellas, ha escrit al catàleg: “Sempre he pensat que els autors que es deixen portar per l’atzar i la intuïció són els més reflexius, metòdics i disciplinats. Vet aquí un dels principals secrets d’en Mateu. La seva experimentació constant i el seu tarannà investigador estan amarats d’evocadors ritmes i rampells d’un univers per construir i interpretar alhora. Així aconsegueix transferir a l’espectador aquell punt de tranquil·litat contemplativa capbussada en el fluir atzarós de la matèria. És l’etern esdevenir. És l’essència dels seus canvis..., permanents. L’espectador té l’engrescadora proposta de descobrir la tensió d’aquests jocs de forces. I crear les sinergies suggerides per a iniciar la pròpia i particular metamorfosi. Contínua, constant i permanent”.



Si voleu recordar l'obra de Mateu Estarellas consultau la nostra pàgina:

http://www.capvermell.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1772&Itemid=51