Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 1052
La mostra es durà a terme des del 31 de març al 3 de juliol


Dijous, dia 1 d’abril, va tenir lloc la presentació de la Mostra de les Arts Escèniques que ja arriba a la seva XIX edició al teatre de Capdepera.

 

L’acte presentat per Julià Frau, va arrancar amb una actuació d’un duet de guitarres de l’escola de Música que convidava a l’espectacle COLORS, el concert de conjunts que duran a terme els alumnes de l’EMMC el dia 18 de juny  a les 20 hores al Centre Cap Vermell.
 

Acte seguit se van lliurar els premis als alumnes de l’IES Capdepera i les escoles s’Alzinar i s’Auba. Entre els dibuixos seleccionats de cada escola se trià un de cada centre i, entre ells, va ser el de na Julia Ruiz Ezelius el que va il·lustrar els cartells i la portada del programa. La regidora de Joventut, Lorena Molinillo, i el batle, Rafel Fernández, van lliurar els premis.

Després van pujar a l’escenari representants de tots els grups participants de la Mostra, alguns van llegir el nom dels participants i un breu resum de l’argument i d’altres van fer un ball o van representar un fragment. Amb l’ajuda del presentador van recordar els dies, horaris i lloc on se representaran.

La primera va ser QUARANTA HORES del taller del Centre Jove (grup de perfeccionament). Es tracta d’una obra de creació col·lectiva dirigida per Arnau Serra. Avisen que no es recomana a menors de 12 anys. Se representa el proper cap de setmana dies 2 i 3 d’abril a les 20 hores.
 

Els alumnes de 6è de s’Alzinar, van fer un tast de l’obra que representaran: PIRATES “El misteri dels tatuatges”. L’obra esta escrita pels propis alumnes i dirigida per Elionor Orpí i Héctor Arranz. Aquesta aventura se presentarà els dies 8, 9 i 10 d’abril a les 20 hores, al Teatre de Capdepera.
 

El grup d’ESO del Taller de Teatre del Centre jove va presentar la seva obra INTERNAT, una altra peça de creació col·lectiva i dirigida per Arnau Serra.  Se representarà els dies 6 i 7 de maig, a les 20 hores, al Teatre de Capdepera.ç 

La dansa espanyola i moderna del taller de l’AMIPA de s’Alzinar, dirigit per Teresa Diez, representà un ball inclòs en  l’espectacle que duran a l’escenari del Teatre de Capdepera el dia 4 de juny, a les 20 hores.
 

Els joves de Total Dance, oferiren un ball i convidaren al seu espectacle, dirigit per na Zoraida i na Conchi,  que tindrà lloc el dia 5 de juny ( a les 18,30 hores) al Centre Cap Vermell i que servirà com el seu fi de curs 2021-2022, amb la participació dels distints grups de ball de l’escola de ball “Capdepera en joc”.

El teatre musical de l’Escola de Música presenta una obra de creació col·lectiva sota el títol 7 germanes. Els alumnes del Taller de Teatre Musical de l’EMMC actuaran sota la direcció escènica de Bàrbara Femenies i  Arnau Serra;  la direcció musical de Víctor Ferragut i la coreografia de Maria Antònia Gomis. L’espectacle es podrà veure dies 11 i 12 de juny, a els 20 hores, al Teatre de Capdepera.


 
El grup de Primària 1 i 2 interpretaran “La veritable història de na Caputxeta Vermella” i “Una nit de por” respectivament, els dies 17 (a les 20 hores)  i 18 ( a les 19 hores) de juny al Teatre de Capdepera. Les peces són de creació col·lectiva sota la direcció d’Arnau Serra.
 

El GRAN SHOW és l’espectacle que van presentar les alumnes de l’escola de ball “Capricho Club” dirigides per Virginia Vergel.  A més d’un ball, van projectar un vídeo amb imatges del seu darrer espectacle. Dies 25 i 26 de juny les podreu veure a l’auditori del Centre Cap Vermell, a les 21 hores.
 

Per acabar el programa de la Mostra els ballarins i ballarines de l’escola de ballet Stylo presentaren el seu espectacle “Magia i misterio”, amb la posada en escena de diversos exercicis de ballet. El seu espectacle es podrà veure dies 2 i 3 de juliol  les 21 hores al Teatre de Capdepera. Aprofitant l’esdeveniment, les alumnes van obsequiar a la directora Claudia Suiter amb un ram de flors, per la celebració del 40 aniversari de l’Escola de ball. Enhorabona Claudia.
 

 

 I així acabà l’acte de presentació de la XIX Mostra de les Arts Escèniques de Capdepera, una mostra amb una amplia representació del que es fa al nostre municipi de teatre, música, ball...
 

Una catifa vermella convidava al “photocall”, que molts assistents i participants aprofitaren per retratar-se, entre ells el presentador i el seu “becari”.

 

Els dibuixos guanyadors del concurs de dibuix, que cada any serveix per il·lustrar el programa i el cartell de la Mostra: