Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2143



El ventre del mar' d'Agustí Villaronga, amb 12 nominacions és una de les pel·lícules amb més nominacions dels XIV Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català, que es lliuraran el 6 de març al Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC).





Ho han anunciat aquest dimarts en la lectura de nominats de les 22 categories a La Pedrera de Barcelona els intèrprets Francesc Orella i Maria Molins. Les altres dues pel·lícules més nominades són,. 'Las leyes de la frontera' de Daniel Monzón, amb 13 nominacions i 'Libertad' de la debutant Clara Roquet, amb 11.





Dels 59 films candidats, un total de 28 títols han passat a la segona volta de votacions, que arrenca aquest dimarts i es manté oberta fins al 25 de febrer: per segona vegada a la seva història, els Gaudí tenen una presència majoritària de dones finalistes, amb un 54%.


https://capvermell.org/images/2022/01/cultura/gaudi2.jpg


Bàrbara Ferrer, a qui entrevistàrem l'abril passat, està nominada a la millor direcció de producció per la pel·lícula El ventre del mar, que també serà una de les favorites pels premis Goya.

Sempre és un plaer veure i fer-nos ressò de com la gent del nostre poble rep reconeixements per la seva feina. Tot i que la nominació ja és un premi, esperam poder anunciar que ha obtingut el guardó.

Enhorabona!!!

Tota la informació dels premis GAUDÍ la trobareu a la web:
https://www.academiadelcinema.cat/ca/premis-gaudi-ca



foto de l'article: Conversa amb Bàrbara Ferrer Nadal, productora audiovisual