Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 1965

En un concert solidari a favor de l'Associació Contra el Càncer



Com vam poder veure en el cas de la Banda de Música, setmanes enrere, ara ha estat la Coral s'Alzinar la formació que ens ha vengut a dir que la pandèmia no ha acabat amb la il·lusió dels seus membres, des de la directora fins al més nou dels cantaires, ni ha acabat amb les seves ganes de cantar, ni amb el seu amor a la música. Han estat temps difícils, amb un parèntesi llarg, d'aquells que fan pensar en un adeu definitiu. Però n'Elionor Gómez-Quintero és molta Elionor, i amb ella tots i cada un dels integrants d'un grup irreductible, que amb quatre dècades a l'esquena ja ha demostrat amb escreix allò de què és capaç.

Després del tast del “concert d'estiu” del passat 21 d'agost, la Coral va repetir programa, el diumenge 26 de setembre, aquesta vegada en el Centre Cap Vermell i, a més, per una bona causa: a benefici de l'Associació Contra el Càncer. Evidentment, després d'un llarg període sense assajos, el grup ha hagut de posar mà al repertori “de tota la vida”, amb aquells temes que els hem escoltat tantes vegades i que tan bé dominen. Temps hi haurà per incorporar obres noves, quan la coral hagi recuperat la total normalitat de les seves activitats.

Com sempre, a banda de la direcció d'Elionor Gómez-Quintero, S'Alzinar somptà amb l'inestimable acompanyament de Maria Antònia Gomis, al piano, i amb la veu solista de Bàrbara Femenies. Amb elles, la resta de components del cor hi posà el bon gust i el saber que els caracteritza, des del tema més antic del seu repertori, “Cançó de beure”, fins al “Capdepera, Capdepera” final, passant pel bellíssim “You Raise Me Up” o per alguns temes de “The Soun of Music”. Tot plegat, un concert que no per conegut deixà indiferent cap dels espectadors que hi assistiren, cosa que es posà en evidència amb els llargs aplaudiments amb què va ser premiat, tema rere tema.

Com a cloenda, la presidenta comarcal de l'Associació Contra el Càncer va agrair a la coral el gest d'aquest concert i explicà les activitats i serveis que s'ofereixen tant als malalts de càncer com a les seves famílies. Una tasca, aquesta, duta a terme des del més absolut altruisme i que, a més, permet invertir en la imprescindible investigació per tal d'anar guanyant la batalla a la malaltia.

Aquí en teniu un bell tast:





Tot plegat, una magnífica vetllada que ens va permetre comprovar, com dèiem en el titular, que la Coral s'Alzinar està recuperant la forma.