Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 1902






Divendres, 11 de juny, va tenir lloc la inauguració de la Mostra – exposició dels treballs realitzats pels alumnes de l’Escola d’Adults de Capdepera durant el curs 2020-2021.





A la sala del bar del Centre Cap Vermell se pot veure una selecció dels mobles, pintura i obra de pauma. Per primera vegada la mostra no es fa al Centre Melis-Cursach (recordem que hi ha l’exposició de Steve Afif fins dia 20 de juny). El dia de la inauguració van sentir el comentari majoritari que l’espai triat no era gairebé adequat i les peces exposades no llueixen prou.





Durant l’acte d’inauguració en el rebedor de l’edifici, els mestres-monitors i el regidor Agustí Nebot, van fer el lliurament dels diplomes de participació a tots els alumnes. El professor de pintura, Sebastià Massanet, va dedicar unes paraules de record a en Toni de l’Orient, alumne que ens ha deixat. Després els alumnes i familiars van  poder veure les obres realitzades, essent necessari regular l’entrada, donat el nombre d’assistents.







Els participants van fer fotografies de grup amb els seus diplomes i els de restauració, com sol ser habitual, van  anar a sopar plegats.







L’exposició romandrà oberta al Centre Cap Vermell del 14 al 25 de juny, de dilluns a divendres de 9 a 20 hores.