Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2079



El passat dissabte dia 5 de juny, els conjunts de l’Escola Municipal de Música de Capdepera es citaren a l’auditori del Centre Cap Vermell. En aquesta ocasió, i després de gairebé un any després, tots els conjunts pogueren actuar al mateix concert.



Amb un auditori ple, d’acord a les restriccions d’aforament vigents, el públic gaudí d’un concert d’allò més amè. En aquesta ocasió el repertori dels conjunts es centrà en un viatge a través del temps que recollí les cançons més conegudes des dels anys 50 fins a l’actualitat. El públic, la majoria familiars, pogueren reviure les músiques de la seva infància. Durant els interludis entre conjunts es projectà un recull dels millors anuncis d’aquestes dècades.



En aquesta ocasió encetà el concert l’orquestra de corda, dirigida per Xisca Asensio, a continuació el conjunt de pianos, dirigit per Marc Forteza, seguidament el conjunt de percussió dirigit per Rosa Ballester, la coral dirigida per Bàrbara Femenias i finalment la banda dirigida per Víctor Ferragut. Tots els conjunts demostraren un gran nivell musical fruit de la feina feta setmana rere setmana amb dedicació i constància.

















La propera actuació de l’EMMC tendrà lloc al Teatre de Capdepera els propers 12 i 13 de juny a càrrec de l’alumnat de teatre musical amb la representació del musical Maletes.