Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 1529
116 narracions.


Els guardons es donaran el pròxim 23 d'abril al Castell de Capdepera.
El 2021 ha estat un bon any pel concurs de narració breu Ploma de Ferro de Capdepera. Els premis literaris han batut un rècord de participació, amb 116 narracions, gairebé el triple d'edicions anteriors. "Estam molt satisfets no sols per la participació, sinó també per l'interès que ha generat la present edició dels premis; fet que demostra la importància d'aquest tipus d'esdeveniments per a la promoció de la Cultura", ha expressat el regidor de l'àrea, Pere Terrassa.

Enguany les obres han estat avaluades pel jurat que ha estat compost per Pere Antoni Pons, Glòria Julià i Joan Cabalgante. Cal recordar que el concurs de narrativa curta consta de categoria adulta, amb tres premis, un d'ells per un autor local, i categoria juvenil, adreçat als alumnes de l'IES Capdepera. Les narracions han de ser redactades en llengua catalana i han de ser inèdites i originals.

L'acte de lliurament de premis tindrà lloc dia 23 d'abril (Diada de Sant Jordi) a les 18 h al Castell de Capdepera. Al mateix acte també es farà el lliurament de premis de punts de llibre al qual ha participat l'IES Capdepera i comptarà amb l'actuació del grup Onada. Seguint les mesures sanitàries, l'acte tendrà cabuda limitada i cal fer reserva prèvia d'assistència.

L'Associació cultural Cap Vermell col·labora des de la seva creació en els premis Juvenils.