Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2037

L’alumnat del taller de teatre d’estiu representaren “El rellotge de 13 hores” i “ El plató de les estrelles!".

Dia 30 de juliol, els alumnes “petits” del taller de teatre representaren l’obra que havien estat assajant durant tot el mes de juliol. Es tracta de l’obra “El rellotge de 13 hores” de Glòria Marín adaptada i dirigida per na Caterina Serra.



El públic que omplia la sala, majoritàriament familiars i amics, van gaudir d’una preciosa posada en escena, simple però efectiva amb uns joves actors i actrius que any rere any milloren. Tots quedaren ben satisfets de la feinada feta durant tot el mes i del resultat. 







Dia 30 de juliol, va tocar el torn dels alumnes “grans”, alguns d’ells ja veterans de l’escenari, ja que malgrat la seva joventut ja fa anys que participen dels tallers.  I no cal dit que aquesta experiència se fa notar, tant per l’obra triada ( d’una major complexitat) com per la resolució dels papers dels personatges i la dificultat dels diàlegs i l'ús de l'espai..



L’obra resultà molt entretinguda i els joves actors i actrius tragueren els seus personatges amb solvència.  Com sol passar en aquestes obres corals, alguns amb més fluïdesa que altres, com és lògic.



Així i tot la representació resultà àgil, mostrant desimboltura en l’espai escènic i afegint els temes musicals i balls addientment.



No cal dir que el teatre era pràcticament ple i que els assistents vam gaudir d’una estona molt agradable en el teatre.  

  

Prèviament aquestes dues obres  havien estat interpretades, a mode d’assaig general,  pels nins i nines de l’escola d’estiu.



Acabades les representacions les monitores van agrair la presència dels espectadors i la feinada dels alumnes, també se va lliurar els diplomes de participació en els tallers. Enhorabona a tots, alumnes i monitores.