Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2058

 

El passat dissabte dia 8 de juny va tenir lloc a l’auditori del Centre Cap Vermell el concert de final de curs dels conjunts instrumentals i vocals de l’EMMC. Sota el títol de “Swing, Swing, Swing”, fent un joc de paraules amb el títol de la cançó “Sing, sing, sing (with a Swing)” - una de les interpretacions més famoses del clarinetista Benny Goodman, conegut com El rei del Swing - els diferents conjunts de l’escola interpretaren onze estàndards de jazz i swing sobre un escenari que recreava un club de Jazz. No de bades, ha estat el Jazz, el tema al voltant del qual l’escola ha organitzat diferents activitats al llarg d’aquest tercer trimestre, amb l’objectiu de què els alumnes coneguessin i valoressin un estil musical tan ric i variat.

Entre actuació i actuació, alumnes i familiars varen poder gaudir d’una sèrie de vídeos on els alumnes donaven resposta a diferents preguntes sobre el tema del Jazz i opinaven sobre alguns aspectes de l’Escola de Música. No hi mancaren ni les “tomes” falses.

Els temes interpretats varen ser: “So What” de Miles Davis, pel Conjunt de percussió; “Fly me to the moon” de Bart Howard i “Another day of sun” de Justin Hurwitz, pels Conjunts de piano; “Let me fly” de Robert Decormier, pels cors de GE i Gospel; “El lladre d’ulls” de Víctor Ferragut, per l’Orquestra Prep; “Autumn Leaves” de Joseph Kosma, pel Conjunt de guitarres; “All of me” de Gerald Marks i Seymour Simons i “Blue Moon” de Richard Rodgers, per la Banda; “Bags Groove” de Milt Jackson i “Bye Bye, Black Bird” de Ray Henderson, per l’Orquestra de corda, acabant amb la interpretació conjunta de tots els conjunts de “I got rhythm” de George Gershwin.