Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 1988



 

Divendres  29 de març, va tenir lloc una nova edició del Club de lectura a la biblioteca de Capdepera, aquesta vegada per parlar del llibre d’Elizabeth Strout “Tot és possible”. El comentari de l’obra ha tingut referències a la tertúlia anterior, de la mateixa autora, i que ha va obrir un ample i viu debat. El llibre ha agradat molt en general, però com és lògic a uns més que altre, i ha donat peu a xerrar de molts d’aspectes i temes que suggereix el tex llegit.



La pròpia estructura del llibres, format per històries curtes independents però interrelacionades alhora, amb personatges molt peculiars viuen amb els seus problemes, dubtes, complexes... però tot se’n surten d’una forma o l’altra.

Acabada la tertúlia, en Joan Cabalgante ens preparà una sorpresa amb una interessat introducció als haikus i una sessió de lectura d’aquests poemes sorgits del taller fet el Dia de la Poesia, alternant amb lectures de llibres de haikus.



Com és habitual l’activitat acabà amb una degustació dels menjars elaborats pels propis participants de la tertúlia, amb un ambient distès i agradós. Uns plats dolçs i salats molt saborosos que posen la cirereta a la tertúlia.