Arnau Serra presentà la seva obra teatral de curta durada a la sessió de "microtreatre a la Unió", en el marc de l nit de l'art de Son Servera.

A més de l’obra d'Arnau poguérem veure les obres de Jaume Miró i Manel I. Serrano. L'obra de Jaume Miró, anomenada Zona Zero, estava interpretada pels glossadors Mateu Xurí i Maribel Servera. Una peça molt original que recrea una assemblea per debatre un tema polèmic però que atrau una minsa quantitat de gent (espectadors) i només un polític per debatre. A partir d’aquest moment inicial arranca un diàleg glosat amb sorpresa.

Manel I. Serrano presenta Potocâri, interpretada per Toni López, M. Bel Prieto i Carmen Maria Cabezas. Centrada en la guerra de Bòsnia, a l’estiu de 1995, tres personatges narren des de tres punts de vista molt diferents com visqueren la “massacre de Sebrenica”. Una proposta que mostra el drama de la guerra amb tota la seva cruesa.



 
“Cireres”, escrita i dirigida per Arnau Serra i interpretada per M. José Gonzalez i Jesús Crespí, ens agradà molt. Aquesta peça de micro-teatre, malgrat tenir pinzellades d’humor mostren el drama de dos personatges que reviuen, per un moment, una relació personal rompuda anys enrere. Resulta molt efectiu escoltar els pensaments del protagonistes i contrastar-los amb les paraules. Quantes vegades hem pensat una cosa i hem dit el contrari? Què hagués passat si els sentiments s’haguéssin imposat a les paraules?
Una molt bona proposta d’Arnau, amb uns personatges molt ben definits i una excel·lent interpretació, que els fa totalment creïbles, amb una posta en escena original i efectiva.



Enhorabona a tots.