Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2660

Cap de setmana musical 

Image

Avui, a les 20'30 hores, com hem vengut anunciant insistentment, tendrà lloc la final del 5è nivell (màxima categoria), del Concurs Internacional de Piano, Vila de Capdepera. Però no és l'única oferta musical per a aquest dissabte: a l'església de Cala Rajada, a la mateixa hora, la coral Sol Naixent oferirà un concert en el marc del programa "Un estiu a Cala Rajada". I demà, diumenge, el lliurament de premis de l'esmentat concurs de piano, amb actuació dels guardonats.

Tot això sense oblidar que el divendres dia 2, a la mateixa església ja hi hagué un altre concert, en aquest cas amb la Coral Gabellina i el cor alemany MGV 1880 Einigkeit. Aquesta formació, una de les moltes que en els darrers mesos han desfilat pet aquí, és íntegrament masculina, i oferí una audició potent i ben afinada. La música, això sí, molt alemanya, un punt allunyada de la nostra sensibilitat. La Coral Gabellina li donà la deguda rèplica, d'acord al seu repertori tradicional per a aquestes ocasions.

Image

I la setmana que ve, la cosa continua. Dijos dia 8, de bell nou la Coral Gabellina cantgarà a Cala Rajada, en aquesta ocasió al costat del German Canadian Male Chorus of Calgary. I diumenge dia 11 serà la coral S'Alzinar la que, en la mateixa església, oferirà una altra audició.

Com deim en el nostre titular: concerts i més concerts.