Divendres dia 25 d'abril se celebrà una nova tertúlia literària de la biblioteca de Capdepera 

   L'obra que es comentà va ser el llibre de John Irving "Fins que et trobi",  disponible versió catalana i castellana. En total, uns 35  lectors de la biblioteca llegiren el llibre, per bé que hi ha qui no  l'ha pogut acabar, no debades són gairebé mil pàgines. És un llibre molt personal, amb moltes referències i imatges personals de l'autor. Abans de començar poguérem veure una introducció sobre el llibre, comentat a un programa de TV3. La conversa anà derivant cap a diversos aspectes de la història, la qual sembla que agradà força als qui acabaren de llegir-la: els darrers capítols donen un gir complet a la narració. Un altre aspecte que es comentà és el bon ofici d'Irving com a escriptor i el tó, amb un punt irònic, del text.

Després de comentar l'obra, parlàrem de la progrmació de les properes lectures.

Per acabar, una picada inspirada en els llocs on es desenvolupa l'acció del llibre.

Com cada vegada, volem agrair l'atenció i dedicació de Magdalena Melis, pel que fa a l'organització, la preparació de la guia de lectura i la seva implicació.

El proper llibre serà Bogeries de Brooklyn de Paul Auster. La propera reunió del club de lectura serà el proper 13 de juny (divendres).