Divendres, 18 de desembre, va tenir lloc al carrer Fondo el segon Mercat de l’Art organitzat pel Centre Melis Cursach, tot coincidint amb l’exposició Col·lectiva 2015´

 
En el marc de les festes de l’Esperança, aquesta iniciativa intenta difondre l’obra dels artistes que han exposat al Centre Melis Cursach amb un mercat d’art on se pot aconseguir obres a preus assequibles. Però a més d’obres d’art se pot trobar artesania de pauma, productes de mel de Beelovers i els brodats de Ca Na Marisa.

Enguany com a novetat hi hagué dues paradetes de menjar, una d’alumnes de l’IES , que oferien tota casta de coques casolanes i una altra de la parròquia amb bunyols- Tampoc no faltà el vi calent de la mà del restaurant La Fragua.

L’ambientació musical, realment excel·lent, va anar a càrrec de Joan Forteza. per la seva banda Andreas Wiehl tornà a fer retrats, però en lloc de cobrar pagava una quantitat simbòlica quan entregava el dibuix, cosa que molts no entenien.

Durant tot el capvespre, des de les 17 hores fins les 21 hores, hi hagué una molt bona afluència de públic que pogué veure el que es venia als distints estants. Tot un èxit que esperem se repeteixi en properes edicions.

 

A Sa Cotxeria hi havia una exposició col·lectiva que arreplegava obres representatives de les exposicions que s’han dut a terme durant tot l’any al Centre Melis Cursach.

Cap Vermell també hi va ser present amb l’oferta del llibres que formen la seva extensa col·lecció, els anuaris i les serigrafies de Gustavo.

Una vegada acabat el mercadet els artistes i artesans que han exposat durant l’any 2015 van fer un sopar tots plegats.