Una història d'infants per a tota la famíliaQualcuna vegada s'ha de mirar amb ulls de nin, son pocs els moments que tenim, amb tanta pressió quotidiana, de canviar la nostra visió tan adulta, tan cuadriculada. Aquesta era l'ocasió, anar a veure Peter Pan i deixar enrera altres històries. I mirar com miraven els nins avui, tan crèduls ells, tan entusiastes.La història, ben coneguda per tots, del nin que no vol créixer, de les fades un poc trapelles, dels nins salvatges, dels pirates que són vençuts. La història de l'infantessa que no vol acabar. Els nins no entenen d'efectes especials. Ni de canvis de llum o de vestuari o atrezzo. Per ells era, es real. En Peter i na Wendy volaven,  les sirenes cantaven baix la mar, els pirates feien por de veres. Era vera i eren tots allà davant els seus ulls.

I tot perquè un grup de gent ho va fer real. Va fer fácil lo difícil, va fer creure que una fada es moria sino l'ajudaven ells, els nins de Capdepera.

Aquest grup de gent té una credibilitat fora de tot dubte, una trajectòria tots ells ben llarga i unes tables com pocs.
Són artistes totals, canten, ballen, interpreten i sobretot emocionen.

En Rafel Brunet, capità i cap pensant, al davant de tot aquest muntatge aporta  experiència, son ja molts d'anys i molts de muntatges fets. La seva visió de l'espectacle és fa notar i molt: cercar l'il·lusió i l'alegria. Ademés no atura. Projectes actuals i futurs conviuen i tant fa un espectacle aquí i ara, que en pocs dies fa un de més antic a altres escenaris o prepara ja els assajos per una nova història.

La nostra enhorabona a ell, en Rafel, i a tots els artistes que l'acompanyen, i d'entre aquesta petita galàxia d'estels és lògic pensar que hi havia més d'uns ulls que miraven especialment a un d'aquells estels.
Un estel gabelli i veterana artista de musicals. Ja sabeu tots de qui parla'm, n'Angela Aso es supera espectacle rere espectacle. L'hem vist en moltes altres ocasions,  actuant, ballant o cantant, l'hem vist créixer com artista i ens sorprèn agradablement a cada actuació, de cada cop més segura, més formada.Estem segurs que en Rafel, i tota la gent que l'acompanya, aconsseguirà molts d'èxits futurs perquè hi posen ànima a tot el que fan. 
Per la nostra part esperam que de nou torni a pensar amb els nins i no tan nins gabellins per omplir-nos novament els ulls de fantasia. És d'agrair que tant la companyia de'n Rafel Brunet com els responsables del Teatre de Capdepera ens hagin duit aquest espectacle.