Ja fa nou anys que s'encetà la primera tertúlia del club de lectura a la Biblioteca Pública de Capdepera, i aquest nou curs s'ha emprès amb el mateix entusiasme que els primers dies, amb nous projectes i noves il.lusions. Divendres 25 de Setembre es comentà,
La dona veloç, d'Imma Monsó; l'autora catalana, que guanyà amb aquesta obra el premi Ramon Llull, ens descriu una nova concepció de les persones, les lentes i les ràpides. "Soc ràpida, no ho puc evitar ", diu la protagonista, en una classificació segons la percepció subjectiva del temps.


     Els tertulians comentaren que el llibre havia agradat, en general. La conversa derivà cap a altres temes relacionats amb el llibre com l'ús d'internet amb seny, tant per part dels adults com pels més joves, la immediatesa del ritme de vida en què ens veim immersos o la pèrdua de conceptes temporals com l'avorriment per part dels adolescents. Per altra banda, els participants mostraren bon sentit de l'humor i entusiasme per haver-lo llegit, i compartiren punts de vista molt interessants. Tots coincidiren que el desenllaç de l'obra va ser sorprenent i inesperat.



     Després de la conversa, es celebrà la cita amb el sopar preparat per a l'ocasió pels diferents cuiners-lectors que conformen un club ja més que consolidat, amb moltes lectures a l'esquena.


     Per acabar, es decidí que el proper llibre que es llegiria seria Toquio blues  de Haruki Murakami, la cita serà el proper dia 6 de Novembre, si no hi ha cap novetat.