Un complet "tribut" a una de les bandes pops més conegudes de la història

Divendres 25, sembà que els germans Gibb haguessin aterrat a Cala Rajada. Especialment en Barry. La mateixa melena, la camisa espitrellada, calçons estrets...i, sobreot, la maeixa veu. Una escenografia molt cuidada i treballada d'aquest grup italià, The Tree Gees, que ens va fer creure al llarg de mes d'una hora i mitja que estavem a finals dels anys 70 i que teniem al davant un dels grups mítics del pop de tots els temps. 




To Love Somebody, Holiday, Massachusetts, World, Jumbo, The Singer Sang His Song, I've Gotta Get A Message To You, I Started A Joke, First Of May, Tomorrow, Tomorrow, Saved By The Bell, Don't Forget To Remember i One Million Years, World Words, How Can You Mend A Broken Heart...els primers èxits de la seva carrera sonaren per a un públic escas però entregat. Tot i que ja havien passat la cinquantena mantenien la seva devoció juvenil per aquestes cançons.




I com a colofò, Esperança Sureda els acompanyà en diverses cançons, sense desentonar en cap moment - i mai millor dit- s'integrà perfectament en aquest esperit revival que ens proposà la productora 

Aquí teniu l'exemple de fusió més el·loquent a Islands in the Stream - Illes dins un riu.







Un excel·lent grup musical, magnífic el so i genial els jocs de llum en una nit memorable.




També sonaren també les cançons de Saturday Night Fever, la banda sonora més venuda de la història, i Spirits Having Flown, el seu àlbum més venut. 




El públic no es pogué resistir i ballà des del seu lloc o als passadisos.
En acabar testimonis com en Guillem Danús manifestaren emocionats que "Mai s'havia vist un concert com aquest a Capdepera i s'estarà molt de temps en tornar-ne a veure un de semblant".
Els fans són així.