Dia 3 de gener el Teatre de Capdepera tornà acollir la representació de l'obra Els desorientats reis d'Orient, adaptació del conte de Javier Matesanz del mateix nom, que ja havíem pogut veure l'any passat. Es tracta d'una obra de teatre infantil, apta per a tota la família, que conta el que passa (o millor, el que potser va passar) quan els Reis d'Orient tornen als seus palaus i perden l'oremus amb un joc, "el joc de les estrelles", i deixen de banda les seves obligacions. Els nins, amb el patge Ramón, troben una solució per aquest problema, tot amb un to humorístic i amb referències a l'actualitat.

És una obra senzilla i participativa que aconsegueix que els més petits s'ho passin molt bé al mateix temps que arrabassa el somriure dels més grans.L'escenari és senzill, però eficaç, comptant amb l'ajuda de la projecció d'imatges. Sens dubte, el bon quefer dels actors , Josep Mercadal i Àlex Tejedor, és el que permet que l'obra resulti entretinguda, divertida i fàcilment comprensible per als més petits. El mateix autor del conte dirigeix la versió teatral.
Una molta bona proposta que, ara que acaba la seva itinerància sobre els escenaris, ha volgut tornar a Capdepera. Com l'any passat, tampoc ha tingut, dissortadament, una resposta de públic a l'alçada de l'obra. Això sí, els que hi anaren es van divertir de valent.En acabar l'espectacle es va poder comprar el llibre, que els mateixos personatges  signaven  a la sortida. El llibre, com hem dit, és una obra de Javier Matesanz, magníficament il·lustrada per Per Joan, i està editat en català i castellà.