"Mis pájaros en Águilas". Auditorio y Palacio de Congresos  Infanta Doña Elena

.

...mentre el mural del port de Cala Rajada comença a mostrar personatges


Els 75 anys de Gustavo han coincidit amb una intensa activitat per part de l'artista. Per una banda, ha inaugurat una exposició a Águilas (Murcia), molt prop d'allà on va néixer (Cartagena), fet que li feia una gran il·lusió.
Per altra banda, el mural comença a agafar forma i molt prest ja tindrà cara i ulls. És molta la gent que s'hi acosta per contemplar-ho d'aprop i es podrà veure sencer.



Però són molts els projectes que té en marxa: El vi Gustavo 75 anys de Macià Batle, que encara no s'ha presentat (i que nosaltres hem tengut el privilegi de tastar-ho i gaudir-ne a la Gala dels Premis d'enguany). Recordem que és el primer pintor que ha fet dues etiquetes per a Macià Batle (per cert, un dels patrocinadors del mural). Hi ha altres projectes amb aquesta empresa.

També participa d'un projecte solidari amb ASPANOB a través de  la campanya del Bombón mallorquín solidario.

Amb la Fundació Lluc, farà TEULES PER A LLUC,  50 teules de ceràmica diferents.
Dues exposicions a Alemanya.
Dues més a Mallorca: Can Prunera de Sóller i al Club Social Diario de Mallorca.

Està renovant de dalt a baixa la seva web http://artgustavo.com/

En definitiva, no atura. I no trobeu extrany veure-lo dia si, dia també als mitjans de comunicació. I sempre parlant de Capdepera.

Des de Cap Vermell ens enorgulleix comptar a Capdepera amb un artista com Gustavo a qui ja entrevistàrem fa més de 30 anys, a qui li atorgàrem el Premi Cap Vermell 2012 i que el seu disseny forma part de la capçalera d'aquesta web.

A continuació teniu algunes imatges que hem rebut del dia de l'inauguració a Águilas. Atenent als mitjans de comunicació. Amb les autoritats i el fill il·lustre d'Àguilas, el pintor Manolo Coronado.