Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2553

Image

L'anunciat concert de la CORAL GABELLINA i el GOSPELCHOR SING AND PRAY (d'Alemanya), del passat dilluns dia 4, va constituir una festa del ritme, en forma de pregària musical.

La nostra coral, amb la solvència que la caracteritza, va fer un lluït pròleg a l'actuació de la coral convidada. Els nostres, dirigits per Elionor Gómez-Quintero, amb un repertori no per conegut menys agradable d'escoltar, ens varen fer qeudar bé. Com sempre.

Els alemanys, de la seva banda, ens oferiren un repertori de cançons -gospel- plenes de ritme. La música religiosa afroamericana va sonar a l'església de Capdepera amb gran força, i els assistents acabàrem contagiant-nos-en. No és senzill copsar tota la cadència d'aquest estil musical, perà el GOSPELCHOR SING AND PRAY se'n sortí amb bon nom.

Image

Gairebé acabat el cicle de festes d'hivern, aquest concert va resultar un preludi a l'època de Quaresma. I donat que qui més qui menys va una mica embafat i que es va celebrar en dilluns, podem considerar que l'assistència de públic va resultar acceptable.