Imprimeix
Categoria: Fotografies
Vist: 2699
Ha revalidat el títol per tercer any consecutiu.



L’amic i col·laborador Joan Sans tornarà a representar a les Illes Balears en el campionat d’Espanya de fotografia submarina, ja que s’ha proclamat campió de Balears el passat cap de setmana.

Millor foto ceficient 1,5.  Trachinus Draco.

Ens ha comunicat que ha estat una competició molt agradable tant per la zona, la neteja de les aigües, molta biodiversitat, una excel·lent organització i molt bon ambient. Inclús el temps va ajudar fent un cap de setmana excel·lent.



Joan Sans ha tornat a quedar el primer, ja fa tres anys consecutius, amb un rècord d’espècies fotografiades en la competició balear, amb 61 peixos diferents. Va aconseguir el premi a la millors fotografies de coeficient 2 i 1,5.

El segon lloc ha estat per Mateu Gonzalez Cerdà (amb 51 espècies) i  tercer en David Martínez (5a espècies). Cal dir que aconseguir més de 50  espècies és prou difícil. La primera femenina ha esta Maria Arcos (6è lloc de la general).

Us oferim algunes de les imatges presentades davant el jurat per en Joan. Esperem que al campionat nacional li vagi tan bé com l’any passat. Sort!




Millor foto coeficient 2. Parablennius rouxi.