Imprimeix
Categoria: Cultura
Vist: 1088
És l'emissió no informativa més vista del diumenge en el canal. Elogis i bones crítiques a aquesta sèrie de gènere fantàstic amb protagonista gabellí.



Mòpies ens duu a un campament d’estiu a prop del santuari de Lluc, a la serra de Tramuntana, un dels indrets més màgics de Mallorca. Hi coincideixen tres nins –en Gori, na Hilda i en Pere–; na Bel, germana adolescent d’en Pere, que no té gens de ganes de passar l’estiu envoltada de criatures; i na Judith, monitora del seu grup. Ja als primers minuts la sèrie ens ofereix imatges precioses de la serra de Tramuntana i ens deixa veure que entre els boscs frondosos s’amaga alguna cosa sobrenatural. “És una sèrie on surten nins, que la poden veure els nins, però que a mesura que avança ens adonarem que parla d’una cosa molt més complexa que no sembla”, diu Lluís Prieto, creador i director de la sèrie.





Una sèrie de quatre capítols en total per aquesta proposta de gènere fantàstic amb equip i rodatge fet a la terra. 

L'estrena aplegà 13.000 espectadors i el 4,1% de quota en el prime time d'IB3. Tot i que 52.000 espectadors van contactar almenys 1 minut. A banda de l'èxit quantitatiu d'aquesta  primera ficció conjunta d’IB3, À PuntTV3 i Espaitemps.

Com ja hem comentat en altres articles, en la sèrie participa com a co-protagonista el nin calarajader Eduard Vergara Fuster. Durant varis mesos ha participat  en la gravació de la sèrie com a actor. Ells és en Gori. I ho fa molt bé!

De vegades la proximitat ens pot fer perdre la perspectiva, per aiixò vos recomanam la crítica que fa Arnau Lleonart a vilaweb en aquest article:  ‘Mòpies’: una ‘Stranger Things’ a la serra de Tramuntana



Ara teniu l’oportunitat de veure el primer episodi online:

#IB3ALaCarta:
https://ib3.org/mopies?pl=1&cont=387c6faa-3b23-11ed-a5ea-040300000000

o a YouTube: 
https://www.youtube.com/watch?v=0i4kYAWWTZw&feature=youtu.be


I diumenge que ve, nou capítol!



.