Imprimeix
Categoria: Cultura
Vist: 1483
L'espectacle "Gran Show" convida també el Total Dance, el Club Acrobàcies d'Artà i "Capoeira Impacto Mallorca" per recaptar fons per anar a París.


Feia dos anys que no actuaven. I en aquestes edats és una eternitat. El 2019 fou un gran any. Anaren a Roma, a la final europea i obtingueren pòdiums. Dos anys aturades les deixà amb un regust molt amarg. També a la directora Virginia Vergel. Però la vida continua i el Club Capricho està classificat per anar a la final europea de París 2022. S'han d'activar i també recaptar fons pel viatge. Aquesta era la primera etapa. I fou memorable.

Començà el Club Acrobàcies d'Artà amb una demostració fantàstica de les seves habilitats damunt un matalàs molt especial. Música de Pirates del Carib.



A continuació el grup anomenat dels "bebés" del Club Capricho.



Total Dance, sota la direcció de Zoraida del Toro, ens oferí uns ritmes i figures espectaculars.



Les "Golden sèniors" o "mamàs" també es lluïren.



Amb els diferents clubs s'intercalaren i compartiren escenari amb uns espectaculars i acrobàtics balls de capoeira a càrrec de "Capoeira Impacto Mallorca" de Cala Millor.



Al llarg de l'espectacle poguérem veure molts enregistraments a través de mòbils. Enregistraments que han inundat les xarxes.


El club Capricho, com a bon amfitrió, també mostrà el seu millor repertori.



Capricho i Total Dance ballaren amb mascaretes a l'espera que aquesta incomoditat sanitària s'acabi aviat.



Un espectacular i apoteòsic ball posà punt i final a un espectacle que congregà a pares i familiars fins omplir l'auditori del Centre Cap Vermell.



Ja ha començat el compte enrere per l'objectiu París! 

Molta sort!




Els quatre professors: Diego, Carolina, Zoraida i Virginia.
Enhorabona!