Imprimeix
Categoria: Cultura
Vist: 1147
L'espectacle "Gran Show" convida també el Total Dance, el Club Acrobàcies d'Artà i "Capoeira Impacto Mallorca" per recaptar fons per anar a París.


Feia dos anys que no actuaven. I en aquestes edats és una eternitat. El 2019 fou un gran any. Anaren a Roma, a la final europea i obtingueren pòdiums. Dos anys aturades les deixà amb un regust molt amarg. També a la directora Virginia Vergel. Però la vida continua i el Club Capricho està classificat per anar a la final europea de París 2022. S'han d'activar i també recaptar fons pel viatge. Aquesta era la primera etapa. I fou memorable.

Començà el Club Acrobàcies d'Artà amb una demostració fantàstica de les seves habilitats damunt un matalàs molt especial. Música de Pirates del Carib.A continuació el grup anomenat dels "bebés" del Club Capricho.Total Dance, sota la direcció de Zoraida del Toro, ens oferí uns ritmes i figures espectaculars.Les "Golden sèniors" o "mamàs" també es lluïren.Amb els diferents clubs s'intercalaren i compartiren escenari amb uns espectaculars i acrobàtics balls de capoeira a càrrec de "Capoeira Impacto Mallorca" de Cala Millor.Al llarg de l'espectacle poguérem veure molts enregistraments a través de mòbils. Enregistraments que han inundat les xarxes.


El club Capricho, com a bon amfitrió, també mostrà el seu millor repertori.Capricho i Total Dance ballaren amb mascaretes a l'espera que aquesta incomoditat sanitària s'acabi aviat.Un espectacular i apoteòsic ball posà punt i final a un espectacle que congregà a pares i familiars fins omplir l'auditori del Centre Cap Vermell.Ja ha començat el compte enrere per l'objectiu París! 

Molta sort!
Els quatre professors: Diego, Carolina, Zoraida i Virginia.
Enhorabona!