Imprimeix
Categoria: Cultura
Vist: 1401

Fredo vora Mariola Wroblewski, artista que també exposa, i Thomas Vormschlag, galerista.


Divendres dia 4 de febrer s'inaugurà al Centre Cap Vermell l'exposició "pertinent ad tango II". Una mostra més de les propostes artístiques de l'artista alemany Fredo Folcini.

Com ja hem assenyalat desde la seva primera exposició, Fredo ens proposa un recorregut eclèctic sobre les seves experiències més recents de Fredo Folcini de la que destaca el díptic de l'entrada amb un maniquí incrustat. 
 






Com ja ens manifestà fa tres anys, Folcini no ha volgut comprometre's mai. "El meu estil? Sense estil uniforme!!". Considera que el que més importa "no és la tècnica, sinó que els motius són el factor decisiu... "Molts em demanen una tècnica que no domino. Has de tenir idees. El tema de fons són els motius"





A l'exposició trobareu obres de tècniques diverses com la fotografia o la pintura directa, amb molta influència del pop-art, art-painting o l'street-art.

També treballa les escultures. En la seva obra es pot apreciar la petjada de la seva formació com a director de cinema i guionista.




 
També hi participa l'artista Mariola Wroblewski amb una obra abstracta que evoca explosions de colors. 
 





L'exposició recull també un conjunt d'obres de la galeria Elb d'Hamburg en la que destaca l'obra de Maribel Brandis. Galeria que regenta Thomas Vormschlag, també present a l'exposició.






El galerista situà a l'entrada del Centre Cap Vermell un antic Chevrolet que també surt a un quadre de l'exposició. L'acte d'inauguració acabà justa allà.





L'exposició romandrà oberta tot el mes de febrer en horari habitual.