Imprimeix
Categoria: Cultura
Vist: 1433
Magdalena Garzón presentà "Retaule en dues parts" que forma part del cicle Al recer de les murades


Diumenge passat el poc públic assistent (la dansa no ha estat mai un espectacle de masses) descobriren un nou espai al municipi amb molt d'encant. Amb els darrers raigs de sol Almudena Pardo i Èlia Genís, les dues intèrprets, presentaren una coreografia basada en la relació de la dona i el patrimoni (el castell, en aquest cas) i despleguen un treball físic i de coordinació molt important. Amb música en directe a càrrec d'un violoncelista que interpretà música barroca i contemporània.



La coreògrafa, pedagoga i directora de l'obra Magdalena Garzón treballa en la investigació del gest i del moviment en relació amb la música antiga i els espais històrics, cercant la seva potencialitat cinètica. De fet és un obra molt "espiritual", amb influències japoneses, com ella mateixa comentà al final de l'obra, ja que els moviments són, majoritàriament, lents i molt marcats. Aquí en teniu un tast:








El públic sortí content i meravellat de les possibilitats d'aquest espai. Com no s'havia fer res mai aquí?



El proper concert serà dia 20 de juny a les 20 a càrrec del quintet de vent de l'Orquestra simfònica de les Illes Balears.