Tot a punt per a l'estrena de "Els que recorden"; proposta d'ES MUSSOL i NOCTÀMBULS.




S'havia d'estrenar per sant Bartomeu, al carrer i al Melis Cursach com a obres de teatre breu amb una altra de n'Arnau Serra. Una activitat més que se'n anà a norris i que afortunadament ara es pot recuperar adaptada al Teatre. Partim de dos dels dramaturgs amb més reconeixement i projecció de les Illes: Rafa Gallego i Jaume Miró. Hem assistit a un assaig general i els hem entrevistat. Una delícia. També hem assistit a una part de l'assaig general. No farem cap spoiler però vos direm que són dues històries colpidores. Dues peces que se complementen, que dialoguen entre sí. Històries que poden passar a qualsevol banda, tot i que tenen una flaire gabellina. 



L'entrevista amb els directors la vos oferirem en breu, tot punt l'haguem transcrita. Li hem demanat a Rafa Gallego si l'obra és una continuació d'Alenar, i ens ha dit que mantenen el to i la intenció de contar històries de gent peculiar, diferent. Gent que en el seu moment no va ser compresa i va generar certs prejudicis, contradiccions o, fins i tot, rebuig.



Jaume Miró destaca el gran equip i que ell sobretot gaudeix molt contant històries. Bones històries i no fer experiments. "Som molt aristotèlic, quan a principi, nus i desenllaç" Una història que acaba. I aquesta, el final és molt potent.



Toti, Bàrbara, Biel i Pere, quatre actrius i actors on hi ha molta química i que com diu Gallego tenen qualitat i nivell de sobra per qualificar-los de "professionals". Una obra que ben segur tendrà més recorregut; Manacor, Son Servera, Espai Tub,... ja l'esperen.



Dilluns tendreu la crítica, però no deixeu que vos la contin!!!....i per cert, per dissabte, encara queden entrades. Poques però en queden. Si vos animeu: