Imprimeix
Categoria: Cultura
Vist: 1624
A la "Chapel/Fabrik für Kunst und Kultur" de Göppingen/Alemanya exposen Violetta Jesse de Jansen,  Hendrik Jansen i Andreas Weidmann


La "Chapel / Fabrik für Kunst und Kultur" és una església nord-americana, dels americans estacionats després de la segona guerra mundial a Alemanya, i que serveix avui en dia com a lloc centre cultural i d'exposicions. El matrimoni Violetta Jesse de Jansen,  Hendrik Jansen, amb el seu amic Andreas Weidmann han creat un grup artístic per fer diferentes exposicions. Ja tenen confirmades a Stuttgart i Amsterdam abans de final d'any. L'exposició consta de os fotografies de Hendrik Jansen i Andreas Weidmann i les instal·lacions d'objectes i quadres de Violeta.







La inauguració va començar amb una performance amb el músic John Messer amb el seu Didyeridú i la ballarina italiana Francesca Ciaffoni del famós conjunt de ball d'Eric Gauthiers de Stuttgart.


Andreas Greb va fer la presentació de l'acte.










De vegades has de marxar lluny perquè els teus veïnats valorin la qualitat real del que fas.



Va ser tot un gran èxit, amb més de cent persones, i els van felicitar per la gran professionalitat de les obres, l'organització, instal·lació i performance.

Enhorabona!!!