Imprimeix
Categoria: Cultura
Vist: 2117

Aquest dilluns dia 20, la Coral Gabellina va oferir un concert, a l'església de Cala Rajada, dins el cicle que organitza la regidoria de Turisme.

Ens hi hem referit com a un concert molt estiuenc, tota vegada que el repertori selecccionat - força eclèctic, tot sigui dit - va estar integrat per temes musicals que podem qualificar de "frescs", música popular fins i tot en aquells casos de correspondre al repertori clàssic. I la coral ho va emprendre amb ganes i decisió i el públic així ho va entendre i ho va gaudir. Però també ens referim a un concert estiuenc per la calorassa que feia a l'església, cosa que es va traduir en una bona suada de tots els que hi van intervenir: directora, cantaires, músiucs i ballarines.


No cal dir que va exercir la direcció d'aquest concert Elionor Gómez-Quintero. Afegim-hi que, a banda de la massa coral, va comptar amb el suport de les ballarines Bel Font i Marga Massanet; dels violins de Victòria López i Caterina Barceló; de les guitarres de Maria Llull i Joana Colom; i del piano de Marua Martí.



En definitiva, un concert molt alegre, molt agradable d'escoltar, seguit per un públic divers, amb mots de turistes, que gairebé va omplir la nau central del temple. Aquest públic en alguns moments, com ara després de la interpretació de "O sole mio", va respondre amb entusiasme. Tot plegat va constituir una vetllada d'estiu molt gratificant.