Contesta de Miquel Estelrich a Miquel Piris al voltant del 5G



No crec que tots aquells que veiem la implantació del 5G amb diferents ulls de com ho veieu vosaltres siguem ludites. Res més enfora. El que passa és que, com ja vaig dir, ens movem per interessos i, està clarissim, Miquel, que tu et mous dins uns certs interessos que has de defensar. I això dels interessos és una cosa que m'has reconegut ben bé. Els científics estan tan esbiaixats com qualsevol col.lectiu humà. Així i tot, jo també et reconec una cosa. Tot els qui defensau amb tanta vehemència aquesta tecnologia sou veritables eminències en ones. Quina classe d'ones són perjudicials, quines no, les diferents ones que hi ha... Ni en l'Science, ni en el Nature ni en boca de cap físic he escoltat tanta erudició com en vosaltres, sou un cracs!!!

T'he notat un poc nirviós i un poc supremacista. Tot un exercici per desqualificar estudis confirmats. Don Pimpon s'ha colat? No has trobat n'Espinete també? Idò mira, també deuen tenir la seva visió al respecte, no creus? Si jo me n'hagués temut d'aquest informe també l'hagués firmat, i només sóc el ciutadà Miquel, i ningú més. Fixa't.

Em consider una persona tan senzilla i tan humil que, fins i tot, m'agrada posar exemples senzills, que no per això no siguin contundents. Has posat l'exemple d'un microones i jo en posaré un altre. Un astronauta que va a una missió espacial està exposat a una radiació comparable a vuit radiografies diàries a la terra. Quan anam al dentista, el primer que fa el doctor quan ens ha posat els dispositius a la boca és sortir escopetejat de la sala. Una passejada de mitja hora davall un sol de justícia és més o tan xerec com posar el cap dins un microones. De fet, si no fos pel camp magnètic de la Terra ja estaríem més torrats que els pollastres del mercat dels dissabtes. Vols dir que si això no fa res als astronautes ni als pacients és totalment saludable? És saludable estar davall el sol mitja hora cada dia a certes hores? Jo crec que no. Que una cosa sigui innòcua no vol dir que sigui saludable. O en el teu entendre sí?  Fixa't si ho és de senzill aquest plantejament!!!

He vist que també has assenyalat en vermell els apicultors. Per què ridiculitzes els apicultors? O és que potser l'apicultura no és una disciplina mil·lenària? O és que els insectes no són especialment sensibles al seu entorn i excel·lents indicadors de l'estat de l'hàbitat on viuen? (No cal que m'enviïs vídeos on es diu que les ones són innòcues per als insectes). Veig que també has assenyalat homeòpates i professionals en medicina oriental. O sigui, segons tu aquesta gent no té ni punyetera idea del que suposen les ones. La OMS (Organització Mundial de la Salut) també són afeccionats al esoterisme? 

Això del teletreball fa estona que s'hauria d'haver instaurat. No només per mor de la pandèmia. 

En referència als taxistes, ells haurien d'entendre que els temps canvien, ara bé, aquí ens hauríem de fer una pregunta. Pots assegurar quants d'oficis es poden perdre per mor d'un algoritme? Cotxes que no embruten? Ja n'hi ha, emperò n'hi hauria d'haver més, molts més, tots!!! La intel·ligència i la humanitat no s'han d'aplicar als robots, sinó a la robòtica.

 
Miquel Eslterich


PD: Benvolgut Miquel. Està claríssim que has volgut desqualificar informes i estudis comprovats. Jo no enviï res perquè no he de demostrar res a ningú. Només sóc un ciutadà preocupat pel que ens volen vendre. Aquest és el meu punt de vista. Ni tu ni jo podem demostrar res del que afirmam defensar aquí. Els vídeos, articles i links no són suficients. Si no, faríem un mal favor a la ciència. No ho creus? No tornaré a contestar cap article sobre aquest assumpte. Sort i defensa els teus arguments amb tanta vehemència com sigui.