Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 557
La rebuda és farà la plaça de l'Orient i se pujara fins el Castell de Capdepera



La Flama de la Llengua arriba avui, divendres 23 de juny, horabaixa, a Capdepera. Tothom està convidat a donar-li la benvinguda i/o acompanyar-la fins al Castell. La rebuda a Capdepera serà a la plaça de l’Orient a les 20 hores.  

Amb motiu de la revetla de Sant Joan arribarà a Capdepera, per primera vegada, la Flama del Canigó, una flama que representa la unitat de la llengua catalana i que cada any es renova per Sant Joan. El Canigó és una muntanya de la Catalunya del Nord on s’hi conserva la Flama de la Llengua tot l’any.

Tot plegat és possible gràcies a la coordinació de l’Obra Cultural Balear (OCB) amb la col·laboració de l’Associació Cultural Cap Vermell.

A les 20 hores, a la plaça de L’Orient, es donarà la benvinguda a la Flama de la Llengua que arribarà a Capdepera des d’Alaró, municipi on fa poques hores s’ha rebut la Flama procedent del Parlament de Catalunya.

Representants de Cap Vermell hauran participat a l’acte al costat d’altres delegacions de l’OCB que han recollit la Flama de la Llengua per a fer-la arribar a tots els racons de Mallorca.