Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 669

 En Marc Forteza ens ha comunicat que es troba en fase de formació el Cor Jove de Capdepera, funcionria com una secció del Cor Jove Illes Balears.













 

 A més de les nostres trobades i formacions hem creat l’oportunitat de disposar de seccions del Cor Jove dels Illes Balears en diferents poblacions i d’una manera contínua. A Capdepera, posem en marxa el primer amb una seqüència d’assajos setmanals i sota la direcció de Marc Forteza.

El Cor Jove Capdepera tindrà un context dinamitzador del fet coral a través de diferents propostes i projectes. 

Participaran cantaires a partir de entre 15 i 30 anys. 

I què t’aporta formar part de la xarxa de Cors Joves dels Illes Balears?

- Assaig setmanal

- Tallers formatius

- Masterclasses temàtiques

- Concerts

- Intercanvis socioculturals

- Participació en les trobades del Cor Jove Illes Balears

T’esperam!
Inscripció gratuïta! No badis, places limitades!



 Marc és pedagog, nasquè a Capdepera el 23 de març de 1993. La seva vida musical començà als sis anys quan descobrí el saxòfon a l’escola de música de Capdepera. Després de molts anys relacionats amb l’instrument i la música, als 16 anys entrà al Conservatori Professional de les Illes Balears al cinquè curs, en l’especialitat de saxòfon.

Una vegada finalitzat el grau professional, entrà al Conservatori Superior de les Illes Balears en l’especialitat de Pedagogía, per dedicar-se a la docència musical. Fins l’actualitat ha seguit formant-se en camps com la interpretació, la direcció coral i de bandes i la pedagogía musical. És titulat al posgrau de Direcció de Cor per la Universitat de les Illes Balears (UIB)

A l’actualitat, treballa en escoles de música com a professor de llenguatge musical, piano, saxòfon, cant i harmonia a les escoles de Capdepera i Santa Maria.

Finalment, cal mencionar la seva tasca com a director de la Coral Amics de la Música de Llucmajor, càrrec que desenvolupa desde 2018 fins l’actualitat; i com a director de la Banda de Música de Capdepera, on agafà la batuta l’any 2021.