ANTONI CAPELLÀ

IMATGES DE LA MEMÒRIA


DEL 3 DE SETEMBRE A 31 D’OCTUBRE 2021

CENTRE MELIS CURSACH. CAPDEPERA








Clicau la imatge per ampliar-la


 

El proper divendres 3 de setembre dins del programa d’estiu es presenta al Centre Melis Cursach de Capdepera una mostra de l’obra del cineasta Antoni Capellà. Es el primer cop que aquest centre aposta per obra fílmica i el format elegit ha estat condicionar una de les sales del centre per mostrar una selecció de 15 documentals de l’autor que es programaran a raó de dos per setmana. A les altres sales es podrà veure una ampla mostra del material de las produccions, fitxes tècniques, fotografies, cartells,...
 

Antoni Capellà ja havia fet feina amb l’equip del Centre Melis. Junts feren al 2015 el projecte “El temps s’esmicola” sobre la colònia d’artistes centre europeus que es refugiaren a Cala Rajada entre 1930 i 1936. Aquest documental inclús es projectà i presentà a la seu de la ONU a Ginebra.

Aquest autor de llarga trajectòria, a part de films, ha treballat durant anys en algunes de les produccions mes interessants de la televisió espanyola: Delirios de amor, AutorXAutor, Baleares un viaje en el tiempo. També fou director adjunt i director de programació de IB3. Darrerament ha realitzat els documentals Les campanes no tocaren a mort i Escala de grisos.

 

L’aspecte mes definidor de la seva obra es l’intensa tasca de investigació que hi ha darrera dels seus projectes. A mes a tots ells hi ha una intensa cura de la fotografia, Antoni es ell mateix un molt bon fotògraf. En els darrers anys te com a fotògraf de les seves obres al reputat autor Agustí Torres.

 Clica la imatge per veure el tríptic en PDF de l'exposició:



Horari de les projeccions/ consultar els horaris d eles projeccions poden haver modificacions: