Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 1275
Torna a Capdepera amb el clarinet a les mans. 

Dijous, dia 8 de juliol a les 20h











Després de residir entre nosaltres molts d'anys, Sabine Grofmeier, aquella jove i talentosa clarinetista, avui consagrada als escenaris més importats d'Europa, oferirà un petit concert entre les obres de Gustavo, al carrer Major, 10 de Capdepera.

El concert forma part del programa d'activitats culturals que l'espai Gustavo vol posar a l'abast del municipi per tal d'aportar tasts de qualitat per a la seva dinamització. I degut a la normativa COVID-19 s'ha de reservar l'entrada al correu o telf: +34 971 67 79 73 (també WhatsApp) o al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Sabine Grofmeier és una artista molt expressiva, una de les intèrprets més destacades del seu gènere i ara la premsa la considera a la mateixa altura que les famoses clarinetistes Sabine Meyer i Sharon Kam. Per la seva efusiva qualitat musical i el seu superb domini tècnic és capaç de fascinar a qualsevol públic. 
Sabine Grofmeier, va néixer en Marl, Alemanya, va realitzar els seus estudis bàsics del clarinet amb els catedràtics Hans-Dietrich Klaus en Detmold, Stefan Schilling en Graz (Àustria) i Eduard Brunner en Saarbrücken. Al llarg de la seva carrera ha estat influïda per diferents solistes com Sabine Meyer, Wolfgang Meyer, Ralph Manno, Ulf Rodenhäuser, Kjell Fageus i Thomas Friedli. Posseïdora del Young Artist Award of the GWK en Münster, Sabine Grofmeier va obtenir diverses beques, com per exemple de la Fundació Vila Musica of the State of Rheinland-*Pfalz, del Deutscher Akademischer Austauschdienst (DAAD), de la Societat Richard-Wagner i del Festival de Schwetzingen. Com artísta Sabine Grofmeier ha actuat amb la Junge Deutsche Philharmonie, la Philharmonie der Nationen i l'acadèmia del Radioorquestra Munic sota la direcció d'Hans Zender, Justus Frantz, Semyon Bychkov i Dimitri Kitajenko.

La seva activitat en nombrosos concerts com a solista, música de cambra i professora la van portar fins ara a llocs com Alemanya, Àustria, Suïssa, Israel, Anglaterra, Espanya, Suècia, El Salvador, Geòrgia, França i Austràlia. Queda lluny el 2007 quan Sabine Grofmeier fou la directora artística del Festival Internacional de Música de Capdepera i també els Diemersteiner Musiktage prop de Kaiserslautern. 

Si voleu saber més d'ella visitau la seva web: http://sabinegrofmeier.de/es/slider-homepage-2/