Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 1263

Dissabte 13 i Diumenge 14, a les 17 h: RAYA Y EL ÚLTIMO DRAGÓN
Dissabte 13, a les 19:30 : CINEMA PEL DIA DE LA DONA: RETRATO DE UNA MUJER EN LLAMAS
Diumenge 14, a les 19:30 h: LAS NIÑAS (Guanyadora de 4 Premis GOYA - Incloent Millor Pel·lícula)




Dissabte 13 i Diumenge 14 a les 17 h:
RAYA Y EL ÚLTIMO DRAGÓN

 
Durada:
96 Minuts
Versió: En castellà
Gènere: Animació
Entrada: 5€ 


SINOPSI
Ambientada en el sud-est asiàtic, la cinta segueix la història de Raya, una nena d'un gran esperit aventurer que viu en un regne anomenat Kumandra. Aquest llunyà i recòndit territori està habitat per una civilització mil·lenària. Cinc són els clans que formen aquesta terra coneguda com la del drac i Raya, amb l'objectiu de retornar l'equilibri a la seva terra, serà l'encarregada de trobar a l'últim dels dracs en la major aventura de la seva vida.


TRAILER



Dissabte 13, a les 19:30 : 

CINEMA PEL DIA DE LA DONA: RETRATO DE UNA MUJER EN LLAMAS

Durada: 122 Minuts
Versió: En castellà
Gènere: Drama històric
Entrada: 5€ 



SINOPSI: 
Bretanya francesa, 1770. Marianne (Noémie Merlant) és una pintora que ha de realitzar el retrat matrimonial de Héloïse (Adèle Haenel), una jove que acaba de deixar el convent. Héloïse no accepta el seu destí com a dona casada i es nega a posar, per la qual cosa Marianne ha de treballar en secret. Per a això, es fa passar per dama de companyia, per a així observar-la de dia i pintar-la de nit. La seva relació es torna més intensa a mesura que comparteixen juntes els últims moments de llibertat de Héloïse abans de les seves noces.


TRAILER: 





Diumenge 14 a les 19:30 h:

LAS NIÑAS (Guanyadora de 4 Premis GOYA - Incloent Millor Pel·lícula)

Durada: 100 Minuts
Versió: En castellà
Gènere: Drama
Entrada: 5€ 


SINOPSI: 
Any 1992. Celia, una nena d'11 anys, viu amb la seva mare i estudia en un col·legi de monges a Saragossa. Brisa, una nova companya nouvinguda de Barcelona, l'empeny cap a una nova etapa en la seva vida: l'adolescència. En aquest viatge, a l'Espanya de la Expo i de les Olimpíades del 92, Celia descobreix que la vida està feta de moltes veritats i algunes mentides.




TRAILER: 

 

Associació Cultural Cinema Capdepera