Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 2264
La gent del PSM-Entesa i d’Iniciativa-Verds de Capdepera vos convidam a la presentació de la coalició política MÉS per Capdepera, que tendrà lloc el proper dissabte 14 de desembre a les 12 hores del migdia, a la Sala Polivalent del Teatre de Capdepera.








   MÉS per Capdepera és un projecte polític plural, ampli, que representa l’espai polític progressista, ecologista i de defensa de la llengua i l’autogovern propis. Originalment integrat per PSM-Entesa i IniciativaVerds, MÉS per Capdepera cerca ser un espai de trobada, proposta i acció de tota aquella gent desencisada amb l’actual situació política gabellina i que pensa que cal transformar el malestar en un canvi real, que posi la política al servei de les persones i del territori.

   Per això MÉS per Capdepera vol ser un projecte polític obert, que funcioni de forma assembleària i rompi amb la forma tradicional d’actuació dels partits polítics. Un projecte que va molt més enllà d’una suma de partits, i que s’obre a totes aquelles persones que vulguin adherir-s’hi directament, les quals participaran en peu d’igualtat amb els militants de les organitzacions actuals, i coincidiran en una assemblea conjunta sense distincions.

 

MÉS per Capdepera