Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 2461
Cultura, gastronomia i societat...tot un esdeveniment al castell de Capdepera



 Dia 6 d'agost se va presentar als jardins de la fundació Natzaret l'esdeveniment  "Mallorquinamente. Capdepera 2013. L'acte comptà amb la presència de Catibel Llabata, per part del Patronat del Castell, Gabriel Cortès, vicepresident de la fundació Natzaret i Andreu Genestra i Tomeu Caldentey com a promotors i s'explicà la finalitat i els detalls d'aquesta activitat.


Catibel Llabata va destacar que aquest és un esdeveniment pensat per al desenvolupament del Territori i combina el Patrimoni Cultural, Gastrònomic i Social. -"El Castell té un compromís amb la societat formant part dels habitants de Capdepera i essent un gran reclam Turístic".
També va destacar que aquest Acte té un marcat caràcter social que ho justifica: els beneficis els entregarem al Projecte Social "Fundació Natzaret" per la seva labor, des de 192, més de 80 anys dedicats a l'acollida dels infants proporcionant-los una educació integral.



Na Catibel Llabata així el presenta:

L'ajuntament de Capdepera i el Patronat del Castell col.laboram amb l'aconteixement de l'estiu a Capdepera, Mallorca, amb una repercusió important de caire Nacional i Internacional, amb diferents personalitats conegudes arreu del mon convidades, que aportaran la seva imatge a n'aquest acte.
Es un aconteixement per el desenvolupament del territori,unint els esforços públics i privats de la zona.Aquest aconteixement combina cultura, patrimoni, gastronomia i societat.
Te un caire social que el justifica,i es que els beneficis van destinats al la Fundació Natzaret,per la seva tasca duta a terme des de 1924, amb mes de 80 anys dedicats a l'educació integral de nins.
Esperem poder gaudir de la vostra assistència i col·laboració.

Atentament,
Catalina Isabel Llabata Mas
Regidora de Patrimoni 
Presidenta patronat Castell de Capdepera
Ajuntament de Capdepera



Per a més informació i reserves :
www.mallorquinamente.org
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.