Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 5137

El Parc Natural de la Península de Llevant enceta la seva agenda d’activitats amb dos cursos en col•laboració amb la Universitat de les Illes Balears





Els mesos d’abril i maig, en el marc de l’agenda d’activitats de primavera-estiu del Parc Natural de la Península de Llevant, s’han organitzat, amb la col•laboració de la Universitat de les Illes Balears (UIB), dos cursos sobre espais naturals protegits.
El primer d’ells porta per títol “La gestió dels espais naturals protegits: conservació i ús públic” i tendrà una durada de 20 hores (2 crèdits de lliure configuració). El curs, que s’iniciarà el divendres 16 d’abril, té com a principal objectiu donar a conèixer què són els espais naturals protegits i com es gestionen, fent esment tant a les actuacions de conservació com a les d’ús públic i educació ambiental. En la realització del curs hi col•laboren el Departament de Ciències de la Terra de la UIB, el Parc Natural de s’Albufera i la Reserva Natural de s’Albufereta.
D’altra banda, el divendres 7 de maig començarà el curs “Els espais naturals protegits com a recurs educatiu”, organitzat en col•laboració amb la Facultat d’Educació de la UIB, el qual tendrà una durada de 10 hores (1 crèdit de lliure configuració). Amb aquest curs es pretén donar a conèixer els valors dels espais naturals protegits i les seves possibilitats en el camp de l’educació ambiental, de manera que els participants puguin reconèixer aquests espais com un recurs educatiu més per aprendre i valorar la biodiversitat i el nostre entorn.
La protecció dels espais naturals és avui en dia una actuació de cada vegada més necessària, no només per les seves implicacions en la conservació del paisatge i la biodiversitat, sinó també per les seves implicacions socials i econòmiques. Aquests dos cursos pretenen acostar aquests espais a la societat, especialment als estudiants universitaris i als professionals de les àrees de gestió d’espais naturals i d’educació ambiental.

PN Península de LLevant