Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 1968

MANIFESTACIÓ CONTRA LA CORRUPCIÓ: PARTICIPACIÓ CIUTADANA




DISSABTE 20 DE MARÇ, A LES 18h PLAÇA D'ESPANYA.



La Plataforma convoca una Manifestació amb el lema CONTRA LA CORRUPCIÓ: PARTICIPACIO CIUTADANA

 Serà dissabte dia 20 de març a les 18h a Plaça d’Espanya de Palma

La Plataforma ciutadana que organitzà la setmana passada La Cadena Humana, ara anuncia que convoca una Manifestació per al dissabte dia 20 de març.

Tal com se va manifestar a la roda de premsa de presentació, la Cadena Humana era la primera actuació contra la corrupció, d’un seguit d’activitats de caire reivindicatiu, de sensibilització i de reflexió i de debat.

 La crisi democràtica que vivim, la indignació davant dels nombrosos casos de corrupció i la necessitat d’articular la protesta ciutadana, ha motivat la Plataforma a convocar una Manifestació

L’acte es farà en dissabte dia 20 de març a partir de les 18 h. El lloc de concentració serà la plaça d’Espanya i d’aquí s’iniciarà la marxa que ens durà fins a la Plaça de Cort,  pel Carrer de Sant Miquel, Plaça Major i  Colom.

 El lema de la manifestació és “Contra la Corrupció: participació ciutadana”- 

Els promotors d’aqueta Plataforma (integrada entre d’altres per FAAVV, STEI-i, OCB, GOB, Fòrum Ciutadà, Lobby de Dones, Arca, Amics i Amigues de Son Sardina, Gent de Marratxí, etc..) pretenem unir més veus contra la corrupció i per això la data triada dóna l’oportunitat de comptar amb més participació, tant de Palma com dels pobles de Mallorca.