Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2276
Com haureu pogut comprovar, aquesta web s'ha renovat.

Manté tots i cada un dels continguts però la presentació és més ampla, neta i gran.

Moltes possibilitats se'ns obren a partir d'ara.


Hem fet una migració de continguts, una renovació de l'interface que permet acollir més usuaris al'hora, publicar les fotografies més grans, noves fonts  tipogràfiques, estils, multimèdies...També hem millorat la seguretat de la web, la seva rapidesa i estabilitat.

Tal volta ens caldrà, a vosaltres lectors, i a nosaltres, l'equip de redacció, una mica de paciència per a adaptar-nos a totes aquestes "modernitats". Pensam que tots hi sortirem guanyant. De mica en mica la web farà un canvi qualitatiu que encara ens enganxarà més.

Ja ho veis, internet és així. En dos anys i mig, 30 mesos, la web pràcticament ens havia caducat. Benvinguts al capvermell 2.0.

Ara més que mai, esperam comptar amb la vostra presència i participació. Volem que la web sigui un mirall del poble i que, com a tal, tothom se senti orgullós de navegar-hi una estoneta cada dia.

Ens afalaga, potser sense mereixer-ho, quan ens diuen que Capdepera te una de les millors webs del tot Mallorca. Algunes antigues revistes de premsa forana ens han consultat i demanat com ho feim. Orgullosos del nostre bagatge, no ens sap gens de greu col·laborar amb altres projectes germans. Quan giram la vista enrere, comprovam amb satisfacció l'encert de la nostra decisió i el punt agosarat d'obrir canals a You Tube, quan molts de mitajns de comunicació encara no en tenien i ara també s'hi han apuntat.



És just reconèixer el gran esforç del nostre webmaster David Milde, i els seus ajudants Lena Laabs, Suso Rexach i Tomeu Cabrer.

Gaudiu-ne! Gaudim-la!



L'equip de redacció