TORNAM SER

 

OPERATIUS!

Després de més de quatre dies de silenci, tornam ser aquí.

Heu estat molts els que vos heu interessat pels nostres problemes, personalment, per telèfon, per mitjà del correu electrònic... Les visites a la pàgina s'han multiplicat, tot esperant trobar que havíem superat el parèntesi que els problemes tècnics ens imposaven. Gràcies de tot cor pel vostre interès.

Explicar exactament els motius d'aquesta aturada -la primera després de gairebé tres anys- no és senzill. Per dir-ho de manera entenedora, s'ha tractat d'ajustar el llenguatge digital de "Cap Vermell" al nous paràmetres que ens imposa el nostre servidor. I de salvar la informació dels milers de notícies, col·laboracions, entrevistes o comunicats que hem anat penjant al llarg de l'existència d'aquesta pàgina.

Volem donar-vos les gràcies per la vostra paciència i fidelitat, al mateix temps que refermam el nostre compromís de servei informatiu plural i obert a tots els que creguin que tenen alguna cosa que dir.

D'aquests més de quatre dies de silenci mirarem de recuperar-ne aquelles informacions essencials i, a partir d'ara mateix, veurem de tornar estar al dia. Tot amb la súplica que sigueu indulgents amb les nostres vacil·lacions i errades, ja que haurà de passar un temps fins que ens habituem al nou format amb què hem de treballar a partir d'avui a l'hora de confeccionar cada nova entrada. De moment, encara tenim alguns problemes que entrebanquen la feina, però els anirem solventant. L'important era tornar, i ja som aquí.

I no oblideu que "Cap Vermell" som tots, que el feim entre tots. Sentiu-vos-hi com a ca vostra.

Una abraçada molt forta,

Cap Vermell

Equip de redacció