Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2624
 L’Ajuntament de Capdepera va aprovar per plenari l’adhesió al Pacte de Batles per una energia sostenible local, promogut per la Unió Europea






Els municipis que s’adhereixen al pacte es comprometen a anar a més enllà dels objectius establerts per la UE per al 2020 i reduir les emissions de CO2 a les localitats almenys un 20%. A més, han de presentar un pla d’acció per l’energia sostenible en el qual es resumeixin les emissions que es fan al poble i de quina manera es compliran els objectius.

De municipis adherits, en aquests moments només n’hi ha tres, a les Illes Balears, i Capdepera serà el quart. Aquests hauran de presentar un informe d’execució cada dos anys amb una avaluació, un seguiment i un control de les accions, i es comprometen a organitzar Dies de l’Energia, en cooperació amb la Comissió Europea i amb altres parts interessades, perquè la ciutadania pugui beneficiar-se directament de les oportunitats i avantatges d’un ús energètic més intel·ligent, i informar els mitjans de comunicació locals del desenvolupament del pla d’acció.

Tot allò que voleu saber del pacte de Batles ho trobareu a la pàgina de la comissió europea de l'energia

http://www.eumayors.eu/

Clicau sobre l'icone