Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2610

Atenent a diversos comentaris que els lectors ens feis arribar i observant situacions diverses, voldríem oferir-vos alguns consells per a millorar la lectura de "Cap Vermell" i el seu gaudi.

1 Menú principal: A l'esquerra hi ha les seccions del menú principal de la web. Convé que les visiteu totes ja que no totes les notícies poden estar a l'inici o portada de la web. Llavors evitareu el comentari de "no he vist aquesta notícia".

2 Imprimir: Molta gent es passeja amb fulls de impresos de "Cap Vermell". Si emprau aquest botó de la pàgina sols imprimireu la notícia i estalviareu tinta i paper.

3. Ampliar el tamany de la lletra: També anomenat "canviar el nivell de zoom". Vos permet llegir amb un tamany de lletra fins al 400% més gran.

4. Enquesta: Desgraciadament i a causa que hi ha un manipulador que no permet que expresseu la vostra opinió lliurement, hem decidit clausurar aquesta secció temporalment. Donat que aquesta conducta, a més d'antidemocràtica, és delictiva hem efectuat les corresponents denúncies.